Skip to main content

Na pola puta od Trebinja do Dubrovnika, na mjestu gdje se u ruži vjetrova sudaraju vazdušne struje sa Jadrana i one sa vrhova hercegovačkih planina smjestio se restoran Drijen.

Pogled iz ljetne bašte restorana Drijen

Preduzetnička vizija napravila je nadomak naselja Ivanica nezaobilaznu tačku izuzetnog gastro ugođaja, a od nedavno su vam na raspolaganju i romantični apartmani za boravak i odmor.

Pogledajte video blog:

Pošto smo planirali degustaciju najboljih komada bifteka i stejkova koji u ovom restoranu prolaze kroz proces dry age zrenja, prvo smo bacili oko na kuhinju restorana, a čekanje na jelo ovdje možete prekratiti simpatičnim „pozdravom iz kuhinje“ koji stiže za vaš sto. Naš izbor za degustaciju je bio lijep komad T-bone stejka, uz koji ćete dobiti lijepo grilovane filete paprike, kao i pečurke, što izuzetno cijenimo kada su mesna jela sa roštilja u pitanju. Tu je naravno i nezaobilazni pomfrit, a za nas je najbolja kombinacija uz meso bila šopska salata, sa sezonski svježim povrćem.

Potpun ugođaj u Drijenu

Perfektno odrađen medium rer stejk bio je prava poslastica, a odlučili smo ga zasladiti domaćom pitom od jabuke. Ukoliko niste za pitu od jabuke, za dezert se možete poslužiti i drugim poslasticama poput hurmašica, čokoladnog musa…

Važno je napomenuti da se roštilj u Drijenu sprema na uglju, što je podatak vrijedan svake pohvale, a osim roštilja na raspolaganju su vam i brojna ukusna jela domaće i internacionalne kuhinje, riba, paste, rižota, razni specijaliteti od mesa…

Neka naše potpuno gastro uživanje bude preporuka da posjetite ovo mjesto.

Drijen vas sigurno neće razočarati.

Relax Travel & Food Blog, avgust 2023.

One Comment

Ostavite komentar

Zatvri meni

Relax Travel Blog

Otpočnimo putovanje zajedno,…

T: +387 65 000 000
E: info@relaxtours.ba

Relax Travel