Skip to main content

Na obali Bokokotorskog zaliva, između veličanstvenih crnogorskim planinama i Jadranskog mora, ušuškao se turistički kompleks Portonovi.

Luksuzni kompleks smješten je na prostoru bivše kasarne u Kumboru, gdje su azerbejdžanski investitori izgradili ovu oazu uživanja i ljepote. Portonovi je na osam kilometara udaljen od Herceg Novog, a relativno su blizu aerodromi u Tivtu i Dubrovniku.

Restoran uz marinu u Portonovom

Ovaj autentični rizort nudi sve što je potrebno da biste uživali u životu na obali mora – u njemu se nalaze marina, stanovi, Sky vile s prostranim penthousima, te rezidencije u naselju i One&Only hotel, koji predstavlja prvu evropsku lokaciju ultra luksuznog brenda hotelske grupacije Kerzner International. U Portonovom je osmišljen i poseban program izdavanja nekretnina, po kome vlasnici mogu da rentaju svoje nekretnine u periodima godine kada ne borave u njima. S obzirom da je u komplesku marina, nekretnine nisu uslovljene vezom za jahte, niti su vezovi za jahte uslovljeni kupovinom stanova i vila, što ove dvije cjeline čini odvojenim.

Pored stambenog dijela tu su i mnogobrojni sadržaji za posjetioce, restorani, barovi, prodavnice, bazeni i prelijepa pješčana plaža u kojoj ćete moći uživati uz poprilično veliku naknadu za korištenje mobilijara, tačnije ležaljki i suncobrana. Komplet ležaljki i suncobran u prvom redu do mora koštaće vas cijelih 100 evra, dok su drugi redovi nešto povoljniji. Najjeftiniji komplet možete iznajmiti po cijeni od 40 evra.

Detalj sa plaže u Portonovom

Ispod kompleksa nalazi se podzemna garaža, sa parking mjestima u vlasništvu kupaca nekretnina, ali imate prostor i za posjetioce i po jednom satu za parking moraćete izdvojiti dva evra, dok je prvih pola časa besplatno.

Šta god da izaberete kao zanimaciju u Portonovom, bilo da želite samo da razgledate kompleks, uživate u piću i osvježenju u nekom od barova i restorana, probate odličan sladoled u lokalnoj specijalizovanoj trgovini, isprobate neku od čarolija ukusa luksuznih restorana, ili se kupate na plaži, ne propustite uživati u zalasku sunca koji je u ovom dijelu Bokokotorskog zaliva posebno zavodljiv.

Prefinjen mediteranski duh Portonovog  pruža potpuni užitak za odmor ili kratki romantični bijeg od svakodnevnice, a ovaj živopisni kompleks tokom cijele godine nudi raznovrsna dešavanja i sadržaje, poput koncerata, novogodišnjih i prazničnih dešavanja, a često se dešavanja organizuju na centralnom trgu pa je ulaz često potpuno besplatan.

Relax Travel & Food

Relax Travel & Food Blog, avgust 2023.

One Comment

Ostavite komentar

Zatvri meni

Relax Travel Blog

Otpočnimo putovanje zajedno,…

T: +387 65 000 000
E: info@relaxtours.ba

Relax Travel