Skip to main content

U skladu sa našom stalnom praksom, nastavljamo obilaziti destinacije u Hercegovini i vjerno vam ih predstavljati kroz naše reportaže. Serijal od 54 fotografije, koje vam ovaj put donosimo, napravili smo u etno selu „Herceg“ nadomak Međugorja.

Ova oaza mira, sakrivena između poslovnih objekata najveće poslovno-industrijske zone u Hercegovini, jedinstven je hotelsko-turistički kompleks otvoren krajem 2008. godine, a prostire se na četiri hektara površine gdje je sagrađeno oko pedeset kamenih objekata u nekoliko posebnih cjelina.

Na jednom mjestu, u autentičnom ambijentu ponuđena je današnjem turisti kompletna usluga, kako od vrhunske gastronomije, preko idealnih uslova za odmor, relaksaciju i bijeg od svakodnevnice te mogućnosti organizovanja kongresa i seminara.
Centar kompleksa čini restoran Herceg, hotel, zatim zaseok sa deset kamenih kuća, gdje se nalazi  smještajni dio kompleksa i na kraju mali trgovački dio sa desetak trgovina tradicionalnih proizvoda, poput domaćeg hercegovačkog meda ili svježe samljevenog brašna. Pored toga,  za poslovne namjene sagrađena je kongresna dvorana i amfiteatar kao centar kulturnih dešavanja.

Tu je i kapela, te vinograd zasađen autohtonim sortama žilavke i blatine, kao i štale sa domaćim životinjama i igralište za najmlađe. Sve je “umotano” u starinski duh tradicije ovog kraja, a na svakom koraku susrećete se sa cvjetnim ukrasima ili ljekovitim biljem koje raste u Hercegovini. Od nedavno kompleks je oplemenjen fantastičnim bazenom na otvorenom, koji cijeloj priči daje vrhunski nivo turističke ponude.

Ostavite komentar

Zatvri meni

Relax Travel Blog

Otpočnimo putovanje zajedno,…

T: +387 65 000 000
E: info@relaxtours.ba

Relax Travel