Skip to main content

Garlik gastro pab je na oduševljenje brojnih ljubitelja dobrog zalogaja i opuštene atmosfere nastavio sa radom, poslije ljetne pauze. Dobro poznati gastro kutak svim Trebinjcima i posjetiocima grada vratio se sa osvježenim menijem i enterijerom.

Na poziv naših prijatelja i poslovnih partnera imali smo zadovoljstvo da degustiramo novi meni, koji je sačuvao svoju prijašnju prepoznatljivost i orginalnost, ali je donio i neke novitete koji neće ostaviti ravnodušnim sve zaljubljenike u kvalitetnu hranu pripremljenu s ljubavlju na inovativan način.

Ono što će svima koji su željno očekivali otvaranje Garlika odmah pasti u oči na novom meniju u kategoriji doručka je Garlik tortilja i opcija Vege jaja sa avokadomS toga je logično bilo da budu naš izbor, jer smo poranili da radni dan okrijepimo uz nešto novo i kvalitetno. Na našem izboru se još našla dobro poznata piletina u tortilji, ali i stari znanac Garlik doručak.

Garlik tortilja je bliski rođak Cubano sendviča sa drpanom prasetinom, u kome i dalje možete uživati u reotvorenom pabu, ali novitet na meniju donosi slow cook verziju drpane prasetine pripremljene u tortilji obloženom sirom, grilovanom, uz dodatak povrća i provjerenog Garlik sosa. Inovativnost i trud u kuhinji, uz kvalitetne sastojke obrađene na najbolji način daju novom jelu najbolju ocjenu i definitivan liderski status u kategoriji doručka.

 

Garlik tortilja

Novitet koji je u skladu sa kulinarskim trendovima, jaja na tostu sa avokadom donose svježinu i neobičan spoj najpopularnije namirnice kada je doručak u pitanju sa, po mnogima, najneobičnijom voćkom na svijetu – što je titula sa kojom avokado povezuju brojni kulinarski stručnjaci. Avokado kao jedna od najzdravijih namirnica u kombinaciji sa jajima čini odličan izbor za jutarnje energetsko okrepljenje.

 

Vege jaja na avokadu i tostu

Provjerena tortilja sa piletinom uz dodatak ukusnih kropmirića, jedan od naših izbora, donosi prepoznatljiv ukus sa pređašnjeg Garlik menija. Moramo istaći i cjenovnu pristupačnost svih jela, kako u opciji doručka, tako i ostalih jela sa menija.

 

Piletina u tortilji

Garlik doručak na novom meniju donosi detalj iz kuhinja starih vremena, jer ćete uz dobro poznate vrhunske grilovane kobasice sa sirom, grilovanu slaninu, pečurke i jaja biti posluženi i uštipcima (priganicama) sa tikvicama, koje će vas svojim ukusom vratiti u kuhinju vaših baka.

 

Garlik doručak

S obzirom da je bilo vrijeme doručka, nismo uspjeli isprobati više ukusnih specijaliteta, a u Garliku će te ponovo pronaći najbolji izbor pasti i rižota, bifteke i druga jela po narudžbi pripremljena od mesa, uz novitete dimljenu vješalicu u kajmaku i rebarca sa roštilja. Sa roštilja u vaše tanjire po izboru stižu i dobro poznata marinirana krilca, uz izbor različitih sosova, kobasice, ljute i pomenute sa sirom, rolovane u slanini kao i miks izabranih kobasica.

Burgeri su svakako jedan od zaštitnih znakova Garlik gastro paba, a što se tiče onih pripremljenih od vrhunskog junećeg mesa na meniju vas očekuju uz standardni burger i opcije Garlik crispy bacon i Cheesburger, te sada već dobro poznati Garlik vege burger.

 

Nećete se pokajati ni ako se odlučite za neku od obrok salata, bilo da je opcija cezar, tuna ili biftek verzija.

Sve u svemu, reotvoreni Garlik i njegovo ljubazno osoblje čeka na vas uz nove i one provjerene gastro specijalitete, a tu su za vas i u trenucima relaksacije i opuštanja uz kafu i osvježenje u ovom hedonističkom kutku Trebinja.

 

Ostavite komentar

Zatvri meni

Relax Travel Blog

Otpočnimo putovanje zajedno,…

T: +387 65 000 000
E: info@relaxtours.ba

Relax Travel